Basiscursus (niveau 1)

In de basiscursus leer je stap voor stap de techniek toe te passen. We besteden uitgebreid aandacht aan de vier bouwstenen: lichaamshouding, het optillen van voeten, het gebruik van de zwaartekracht door het lichaam te hellen en het gebruik van de armen. In het tweede deel van de workshop gaan we dat toepassen op het hardlopen. Je leert alles over de pasfrequentie en de paslengte. Om het leerproces te versnellen maak ik gebruik van video coaching, zodat je weet wat speciale aandacht behoeft.

Een groep bestaat uit gemiddeld 6 tot 8 personen. Het aantal deelnemers wordt bewust klein gehouden zodat er voldoende ruimte is voor individuele coaching. De basiscursus wordt aangeboden in de vorm van een dagworkshop (7 uur) of op drie achtereenvolgende doordeweekse avonden (cursus): 3 keer 2 uur.

De dagworkshop vindt plaats in de ChiZaal, Sloetstraat 66A, Arnhem. De kosten bedragen 115 euro, voor water, thee, sap, iets lekkers wordt gezorgd, neem wel zelf je lunch mee. De ChiZaal ligt vlak bij het Sonsbeekpark. Daar zullen we dan ook veel te vinden zijn.

De avondcursussen vinden plaats in Sonsbeekpark. Verzamelplaats hoor je bij aanmelding. De kosten zijn 95 euro.

Aanmelden voor een dagworkshop of cursus doe je hier.