Leer de techniek

ChiRunning en ChiWalking is voor iedereen geschikt, of je nu begint met hardlopen/wandelen of een gevorderde renner/wandelaar bent.

Let op! Inschrijving en betaling verloopt via de landelijke website van Nederlandse ChiRunning en ChiWalking instructeurs, met uitzondering van de  Start to Chi lessen.

Start to Chi, 10 weken lang vanaf zaterdag 7 september van 9:00 tot 10:00 uur. Geef je op of informeer naar de individuele mogelijkheden! 

Gedurende 10 weken oefenen we 1 keer per week aan je looptechniek en conditie. Het programma volgt een rustige opbouw met een combinatie van hardlopen en wandelen. Zo is sporten leuk en blijf je gemotiveerd. Na 10 weken kun je een half uur tot 3 kwartier hardlopen of kun je 3 kwartier met gemak hardlopen en wandelen combineren. krijgt een schema op maat om zelf nog 2 keer in de week te oefenen. Ook maak ik gebruik van videoanalyse. Ook individueel mogelijk. Er is plaats voor maximaal 6 personen (min. 3 deelnemers). Kosten 135 euro pp.

Plaats, datum en tijd

Op zaterdagen, 10 weken lang van 9:00 tot 10:00 uur, Sonsbeekpark, Arnhem, 135 euro. Ook individueel les mogelijk.

Geef je op voor de nieuwe reeks die start op 7 SEPTEMBER of informeer naar mogelijkheden voor individuele lessen.

Za. 22 JUNI Basis Workshop ChiRunning 

De workshop duurt zo’n zes uur en omvat in het eerste deel alle basisbeginselen van ChiRunning, terwijl in het tweede deel alles uitgebreid wordt geoefend. Ook wordt een videoanalyse gemaakt.

Er is plaats voor maximaal 8 personen.

Plaats, datum en tijd

Zaterdag 22 JUNI van 10:00 tot 16:00 uur, Sonsbeekpark, 115 euro

GEEF JE HIER OP VOOR DE WORKSHOP VAN 1 DAG

DO. avond 18, 25 APRIL EN 2 MEI Cursus ChiRunning 

In 3 zaterdagochtenden leer je stap voor stap de basisbeginselen van ChiRunning. In de week tussen de lessen ga je met de techniek aan de slag. De volgende les bouwen we daarop voort. In de laatste les wordt een videoanalyse gemaakt zodat je kunt zien wat jouw specifieke aandachtspunten zijn.

Er is plaats voor maximaal 8 personen.

Plaats, datum en tijd

DOMDERDAG 18, 25 APRIL EN 2 MEI van 19:00 tot 20:30 uur, Sonsbeekpark, 95 euro

GEEF JE HIER OP VOOR DE CURSUS